Всички продукти

Водопровод и канализация

Предлагането на качествени и атрактивни за нашите клиенти продукти на месинговата водопроводна арматура е един от приоритетите на Термолукс ООД.

При нас ще откриете разнообразие от продукти и размери на фитинги с хромирано покритие. Всички фитинги от тази серия са изработени от месинг с качествени резби и надеждно хром-никелово покритие.

Чугунените поцинковани фитинги са традиционно силен продукт на Българския пазар. Ние в Термолукс залагаме на един различен продукт – чугунените поцинковани фитинги на Gebo – серията Platunum Line.

Стоманените поцинковани фитинги, предлагани от Термолукс са качествени продукти на италианския производител Raccorfer. При нас ще откриете разнообразие от модели и размери от поцинковани стоманени фитинги и удължители.

Термолукс предлага фитинги от висококачествен месинг с прецизна изработка, за да отговори на потребностите на своите клинети. Продукта, който предлагаме гарантира качество и надеждност.

За да отговорим и на специфичните потребности и високи очаквания към качеството на месинговите фитинги предлагаме и серия усилени фитинги с матирано покритие разнообразие от модели и размери от поцинковани стоманени фитинги и удължители.

Термолукс ООД е дистрибутор на гъвкавите съединения за вода на Булмат. Гъвкавите връзки са произведени в България и се отличават с отлично качество и прецизна изработка. Партньорството между двете фирми гарантира отлични възможности за Вашият бизнес.

ППР тръбите и фитинги са основен продукт в изграждането на водопроводните системи в днешни дни. Термолукс ООД предлага едно качествено решение – продуктите не EVS Plast. Термолукс предлага голямо разнообразие от модели и размери – тръби и фитинги с марката EVS Plast.

В тази категория ще намерите висококачествени ППР скоби за тръби с различно приложение и размери. ППР скобите, които предлага Термолукс ООД са произведени в Чехия от MCH.

Термолукс поддържа на склад и предлага на изключително изгодни условия полиетилеови тръби с висока плътност (PEHD) с размери от ф20 до ф63. ПЕ тръбите, произведени от Химипласт са висококачествени тръби по стандарт PE100, който гарантира дълъг живот и експлоатационен срок на продукта.

При нас ще намерите разнообразие от фитинги за полиетиленови тръби, водовземни скоби и кранове. Серията на компресионните фитинги за ПЕ тръби предлага здравина и качество и атрактивни ценови условия.

Термолукс предлага висококачествени редуцир вентили и самопочистващи филтри с високо качество. Тези специфични продукти са важен елемент в системата, в която се използват и качеството на продукта е от съществено значение. Именно затова Термолукс ООД предлага продуктите на италианската фирма Malgorani като гаранция за качество и безпроблемна работа.

Предлагаме решения за филтриране и пречистване на питейна вода. Филтърните системи предлагани от Термолукс ООД са висококачествени продукти с широко приложение.

Термолукс е вносител на широка гама битови и промишлени водомери, топломери и аксесоари с марката B-meters. B-meters е италиански производител с традиции и доказано име на европейския и световен пазар. Продуктите, предлагани от Термолукс

Водомерите Беласица са добре познат продукт на пазара. Българските стоки и в частност марката Беласица е синоним за качество и надеждност. Термолукс предлага различни модели водомери – битови и промишлени водомери с марка Беласица

Месинговата водопроводна арматура с марка Сакар е още една група продукти произведени в България. При месинговата водопроводна арматура Сакар, акцента е качеството и надеждността на продуктите.

Термолукс ООД предлага широка гама помпи за битово водоснабдяване, както и аксесоари за водоснабдителни системи. Термолукс ООД е официален вносител на помпи и помпени системи с марката ELPUMPS Унгария, също така предлага и добре познатите помпи и водоснабдителни системи Wilo. При нас ще намерите и различни аксесоари и компоненти за водоснабдителни системи.

Разнообразни модели и размери маркучи, които намират широко приложение в различни сфери на дейност. Термолукс предлага голям избор от градински маркучи за поливане, които удоволетворяват всеки вкус и предпочитания. В тази категория ще намерите още маркучи за газ, кондензационни маркучи и маркучи за перални машини.

В тази категория ще намерите фитинги за градински маркучи, градински пистолети за поливане и различни модели градински пръскалки. Продуктите на Термолукс ООД за градината предлагат традиционното качество съчетано с изгодни цени за всички наши клиенти.

За нашите клиенти сме подбрали различни модели и размери скоби с широко приложение. Тук ще намерите метални скоби с гумено уплътнение за закрепяне на тръби, различни модели скоби за водни съединения, ленти за скоби и аксесоари за тях.

Тук са нашите предложения с които уплътняването на резби и водни съединения ще бъде бързо, лесно и качествено. На Ваше разположение са тефлонови ленти с различно приложение, тефлонови конци и кълчища, течен тефлон и други аксесоари, уплътнители с различен диаметър и резервни уплътнения.

Термолукс ООД разполага с качествени продукти от чугун за промишлени цели. Ще намерите шибърни кранове, у-филтри и други изделия. Възможна е доставка по предварителна заявка на чугунена промишлена арматура.

Термолукс предлага черни стоманени фитинги. На склад има черни стоманени фитинги и фланци за заваряване.

В продуктовия каталог на Термолукс ООД ще ПВЦ тръби и фитинги с марка Valdom. Нашите продукти се произвеждат в една от най-модерните фабрики в Европа по най-високи стандарти за качество. ПВЦ тръби и фитингите Valdom са перфектния избор за всеки, който търси високо качество на изгодна цена.

Системи за линейно отводняване на Mufle. Професионални продукти за линейно отводняване с европейски произход и качество. Канали и аксесоари за канали.

Професионални сифони и водосточни казанчета. Висококачествени продукти с отлично качество за професионално приложение. Термолукс ООД предлага различни модели сифони и водосточни казанчета произведени в Чехия от MCH.

Отопление

Термолукс ООД предлага чугунени и стоманени котли на твърдо гориво. Имате избор от различни марки и модели – чугунените котли THOR и Solitherm, добре познатия Viadrus. Котлите с марка Thermolux – Solid Steel предлагат и големи мощности до 700kw. Термолукс е официален вносител и на котлите с марка ATMOS – висококачествени пиролизни котли.

При нас ще намерите продуктите на един качествен производител на продукти добре познати на пазара – ALFA PLAM. Продуктовата гама, която предлагаме включва комбинирани готваркски печки с водна риза Alfa Term с различна мощност и цвят, печката с водна риза Central, както и възможност за доставка на продукти по заявка от клиента в разумни срокове и цени.

Термолукс ООД предлага и пелетни камини, произведени от Alfa Plam – сухата пелетна камина Luca и камините с водна риза Commo. Пелетните камини са стилни и атрактивни продукти, които Термолукс ООД предлага на изогдни условия за своите клиенти.

Отоплението на биомаса набира голяма популярност през последните години, с което се увеличи и предлагането. Сред многото модели на пазара, ние сме подбрали няколко качествени решения, които могат да задоволят всякакви потребности – тук ще се запознаете с котлите Novatherm, стоманените котли на твърдо гориво и биомаса Pelet Robot и продуктите на гръцкия производител Camino Design – пелетните котли и генератори за топъл въздух PelleTech – висококачествени и иновативни продукти, които заслужават Вашето внимание.

Термолукс ООД предлага продуктите на гръцкия производител Camino Design – пелетните котли PelleTech – висококачествени и иновативни продукти, които заслужават Вашето внимание. Това са високотехнологични продукти, които разполагат с най-новите технологии и възможности на съвременните компютърно управлявани отоплителни съоръжения.

Освен котлите на биомаса Pelletech, Термолукс предлага и генератори за топъл въздух, чийто производител също е Camino Design. Генераторите за топъл въздух специфични съоръжения, които имат приложение в селското стопанство и промишлеността. И тук залагаме на високите технологии и модерно оборудване, което е гаранция за безкомпромисно качество.

Котлите на течно и газообразно гориво предлагат висока отоплителна мощност и висок коефициент на полезно действие. Тук може да разгледате нашите предложения – стоманените котли на течно и газообразно гориво STG и чугунените котли RS, ON и OM обединени под марката Thermolux.

Алуминиевите радиатори, които предлага Термолукс ООД са висококачествени отоплителни тела. Алуминиевите радиатори с модели Kaldo и Kaldus са произведени в Италия от Radiatori 2000. Термолукс осъществява директен внос и поддържа на склад големи наличности алуминеви радиатори.

Стоманените панелни радиатори са най-използвания тип отоплителни тела в централните и локални отоплителни системи. Термолукс ООД предлага панелните радиатори с марка COMRAD – висококачествени и ефективни радиатори, които са утвърдена и доказана марка на Българския пазар.

Използването на вентилаторни конвектори разширява обхвата и повишава ефективността на системата. Вентилаторния конвектор е универсален продук, който може да се използва както за отопление, така и за охлаждане на помещенията. Термолукс предлага вентилаторни конвектори и аксесоари с марката Thermolux – качествено решение от Италия.

Още една група продукти с марката Thermolux. Лирите за баня и аксесоари са продукт произведен в България. Традициите и марката ни задължават да предложим добре познатото високо качество и изгодни цени за нашите клиенти, както за лирите за баня, така и за всички продукти с марката Thermolux

Слънчевите системи придобиват все по-голяма популярност поради ефективността и възможността за реализиране на икономии от все по-скъпия ток. Термолукс ООД предлага добре подбрани и балансирани ценово продукти за слънчеви системи – слънчеви колектори, разширителнисъдове, помпи и помпени групи, различни уреди за контрол и регулация.

Предлагаме различни по обем и приложение разширителни съдове, които могат да задоволят и най-специфичните потребности. Термолукс ООД работи с избрани производители от България и Европа. Гамата на разширителните съдове се покрива от няколко модела разширителни съдове за отворена система и мембранни разширтелни съдове – плоски и цилиндрични. Освен съдове и за отопление Термолукс ООД предлага и разширителни съдове за питейна вода и за слънчеви системи.

Голямо разнообразие от модели автоматични обезвъздушители с различно приложение. Термолукс предлага решения от различен ценови клас за всякакви потребности – от бюджетни решения, качествени продукти на водещи производители, до луксозните декоративни обезвъздушители.

В този раздел ще намерите цялата необходима комплектовка за монтажа и експлоатацията на радиаторите в системата – съединения, уплътнения, тапи, редукции и различни крепежни елементи – подови и стенни конзоли за алуминиевите и панелни радиатори.

Циркулационната помпа е важен елемент от отоплителната инсталация – в Термолукс ООД ще намерите водещите марки на пазара – Wilo и Grundfos, както и продуктите на Halm – немски производител на качествени продукти в бюджетния клас. Термолукс ООД предлага и аварийни токозахранващи източници за циркулационните помпи, произведени в България.

Термолукс различни модели термостати, термометри и манометри, както и допълнителни аксесоари за тях. Разполагаме с големи наличности на склад – удери на водещи производители,както и продукти с марката Термолукс. Разнообразието от продукти има една обща черта – доброто им качество и надеждна работа.

Предпазните уреди са много отговорен и важен елемент на отоплителните системи. Тяхното качество и надеждност са важна предпоставка за безпроблемната и безаварийна работа на отоплителните системи. Ще намерите при нас различни продукти – от конвенционалните предпазни уреди до специфични продукти в областта.

Термолукс предлага различни модели колектори и богата гама от аксесоари за тях. На Ваше разположение са шест вида колектори, колекторни кутии за вграждане и открит монтаж, както и различни редукции, тапи и накрайници.

Радиаторните вентили, предлагани от Термолукс ООД са продукт на подбрани производители. Предлагаме качествени бюджетни решения с марката Thermolux, както и висококачествени продукти от водещи Италиански производители – радиаторните вентили на Fornara и Luxor.

Тръбите в отолителната система служат за пренасяне на топлоносителя от топлоизточника до отоплителните тела. Много често, тръбния път остава скрит в стени, подове и други труднодостъпни места – именно това налага използването на качествени материали. Термолукс предлага тръби с алуминиева вложка за отоплителни системи с високо качество. Освен тръби при нас ще намерите и различни аксесоари и инструменти – скоби, розетки, пружини, ножици и други.

За разнообразието от тръби за отоплителни системи Термолукс ООД предлага и широка гама от фитинги за тръби с алуминиева вложка. Предлагаме на Вашето внимание различни серии фитинги с високо качество изработени от месинг. Ще намерите разглобяеми и неразглобяеми фитинги с марката Sanitary Fittings, продуктите на APE – качество без компромис. Термолукс ООД предлага на склад и прес-фитинги на Fornara

За разнообразието от тръби за отоплителни системи Термолукс ООД предлага и широка гама от фитинги за тръби с алуминиева вложка. Предлагаме на Вашето внимание различни серии фитинги с високо качество изработени от месинг. Ще намерите разглобяеми и неразглобяеми фитинги с марката Sanitary Fittings, продуктите на APE – качество без компромис. Термолукс ООД предлага на склад и прес-фитинги на Fornara, както и универсалните фитинги и адаптори 24*19

Медните тръби са по-скъп, но на практика вечен продукт , с който се изграждат отоплителните и климатични системи. Медните тръби за отопление и климатизация са важно перо от продуктовото портфолио на Термолукс ООД. Стремим се да предложим най-доброто качество на изгодни цени.

Фитингите за медни тръби предлагани от Термолукс ООД, покриват различни сфери на приложение – при нас ще намерите фитинги от мед за запояване, бронзови и месингови фитинги и преходи, както и все по-използваните компресионни фитинги за медни тръби. Високото качество на продуктите е гарантирано от марките на производителите – Frabo и Tiemme.

за работата с медните тръби и фитинги е необходима специфична техника и консумативи – за спояването на елементите на Ваше разположение са газ и горелки, различни флюсове за [read more=”Прочети още” less=”Скрий”]почистване и припой. [/read]

Неръждаемите тръби са сравнително нов и малко познат продукт на Българския пазар, който обаче има универсално приложение в различни видове системи – отоплителни, слънчеви, водопроводни и други. Работата с неръждаемите тръби и фитинги е лесна и широкото им приложение ги прави все по-предпочитан метод за изграждане на различни видове връзки и системи.

Слънчевите системи придобиват все по-голяма популярност поради ефективността и възможността за реализиране на икономии от все по-скъпия ток. Термолукс ООД предлага добре подбрани и балансирани ценово продукти за слънчеви системи – слънчеви колектори, разширителнисъдове, помпи и помпени групи, различни уреди за контрол и регулация.

В този макар и малък раздел сме подбрали висококачествени продукти от водещи производители. Специфичността на инсталацията предполага липсата на всякакви компромиси с качеството, затова предлагаме продуктите на Fornara и Itap. Ще намерите и разнообразие от гъвкави съединения за газови инсталации – различни размери и дължини.

Тръбната изолация от разпенен полиетилен е широко разпространен и евтин начин за изоалция на водопроводни и други тръби. Термолукс предлага различни размери и дебелини тръбна изолация от разпенен полиетилен, които поддържа на склад.

Изолацията от микропореста гума с марка Isopipe е висококачествен продукт с ефективни топлоизолационни свойства. Термолукс предлага широка гама от размери и видове тръбна и листова изолация с марката Isopipe.

Вентилация

високото качество и добрите търговски условия, които предлага Термолукс ООД, правят фирмата предпочитан партньор и надежден доставчик. Разполагате с избор от различни дължини, размери и модели алуминиеви въздуховоди и неръждаеми димоотводи, съединения и редукции за тях.

имаме възможността да предложим на Вашето внимание много модели продукти с Европейски произход. Разчитаме на добре подбраната гама от модели, които поддържаме на склад, за да задоволим потребностите на нашите клиенти.

тук ще откриете най-разпространените и изоплзвани модели на Украинския производител. Различни модели битови вентилатори, индустриални модели с голям дебит, вентилатори за горещ въздух и други.

Термолукс ООД предлага и поддържа на склад изключително качествени решения за изграждането на комини и димоотводни инсталации. Високото качество и европейски произход, съчетани с изгодна цена и възможност за бърза доставка правят Вашият избор повече от лесен.

Aliberti е производител с традиции и доказано име. Термолукс ООД е дългогодишен партньор на Aliberti. Техните продукти са добре познати и предпочитани от нашите клиенти – битови вентилатори с различно приложение и индустриални вентилатори с голяма мощност и дебит.

Оборудване за баня

Тук можем да предложим продукти, отговарящи на всякакви потребности. При нас ще намерите широка гама смесители различен клас и модел- от бюджетните серии до луксозни качествени смесители на утвърдени европейски производители, дизайнерски ръчни душове и аксесоари за тях, резервни части за смесители и други продукти.

Представяме ви продуктовата гама на един качествен производител и надежден партньор на Термолукс ООД – фирмата Nova Plastik. Високото качество изгодните цени правят продуктите предпочитан избор на все повече клиенти и потребители. Нашата номенклатура се допълва от избрани продукти на европейски производители – гофрираните връзки за сифони и други.

освен пластмасовите сифони и гофрирани връзки за мивка, Термолукс ООД предлага и различни модели месингови сифони – от стандартните модели до дизайнерски продукти за луксозно обзавеждане. В напълно съответствие с политиката на фирмата и в този раздел ще предложим качествени продукти с отлични търговски условия.

Подовите сифони са важен елемент за отводняването на помещението и неговото качество е пряко свързано с комфорта и удобството при използването на банята. Освен това подовия сифон има и чисто декоративна функция – затова е важно, избирайки нашите продукти да може да разчитате едновременно на качество и на стилната визия на продукта.

Термолукс ООД предлага на склад разнообразие от модели разтегателни горфирани връзки за тоалетни чинии, различни дължини от модели с фиксиран размер, както и допълнителни аксесоари за тях. Подбрали сме продукти от европейски производители, както и продукти на Nova Plastik.

И в този раздел, основния акцент попада върху продуктите на Nova Plastik – различни модели тоалетни капаци и казанчета, както и оборудване за тях от същия производител. В раздела сме подбрали и различни други продукти и аксесоари за тоалетни казанчета.

Продуктите на фирмата са добре познати на Българския пазар. Санитапласт АД е утвърдено име и наш търговски партньор, с който Термолукс ООД има изградждани дълги години отношения. В раздела са включени различни модели тоалетни казанчета, капации, резервни части и аксесоари за тях.

В раздела има продукти като дозатори, четки за тоалетни чинии, кошчета за баня и други аксесоари. Освен тях ще намерите и крепежни елементи за санитария – комплекти за монтаж на тоалетни чинии, мивки за баня и други.

Представяме ви изключително качествена серия продукти, предназначена за обществени санитарни помещения. Тук ще намерите кранове с времеви механизъм за тоалетни, писоари и умивалници. Продуктите са високо качество, гарантирано от производителя – Италианската фирма Remer.

Строителна химия

Предлагаме висококачествени силикони и полиуретанови пяни с различно приложение. Продуктите на Elastotet са добре познати на европейския и световен пазар, а отскоро и в България, благодарение на съвместните ни усилия.

Продуктите на Elastotet печелят всеповече популярност и доверие сред потребителите. Полиуретановите уплътнители с различно приложение не правят изключение от високото качество на марката. Термолукс ООД се стреми да разширява непрекъснато гамата на своите продукти, за да задоволи потребностите на своите клиенти.

Термолукс ООД предлага различни монтажни, полиуретанови и епоксидни лепила за всякакви приложения. Отново работим с качествените продукти на Elastotet.

Спрейовете Quantum са високопокривни бои под формата на спрей, Термолукс ООД предлага широка цветова гама с над 50 цвята и различни типове бои – акрилни, металик ефекти, флуоресцентни бои, грундове и термоустойчиви бои.

Техническите спрейове с марката Quantum покриват широка гама спрейове с различно техническо приложение. Подходящи са за домакинството, както и за професионална употреба. Термолукс ООД предлага складови наличности и изгодни търговски условия за продуктите на Elastotet.

В този раздел сме подбрали различни продукти свързани със строителството и строителната химия за бита и промишлеността. Тук ще намерите стъклофибърна мрежа, различни видове тикса, продукти на химическата индустрия за бита.